קורסים עונתיים

הרבה יותר מהישרדות

כל מה שצריך למטבח שטח פראי-
גילוף כלי אוכל, ליקוט צמחי מאכל, קליעת סל ליקוט, מדורה בקלות בלי גפרורים, הפקת מים, בישול בלי כלים.
 ועוד מלא דברים מרתקים שהיער ישלח לנו.

 

פעם בשבוע, מסביב למדורה.

יוצאים לפגוש ת'חורף

3.2.25

מתחילים לייצר את ארגז הכלים-


נקלע ביחד סל לליקוט.
מצמחי בר, שנלקט בשטח.

10.2.25

ליקוט צמחי בר למאכל

היכרות עם צמחי העונה, שימושים שונים וכמובן ארוחה משותפת

 

17.2.25

גילוף כלים

נכין מעץ את כלי האוכל האישיים שלנו, קערה וכף.

 

24.2.25

אש ומים

 

נדליק אש בלי גפרורים, נפיק ונטהר מים. יום מדליק של עצמאות בשטח.

3.3.25

בישולי יער

 

נצא מהכלים.
בלי להביא סירים מהבית- נכין בשטח ארוחה טעימה ומגוונת בשלל שיטות.

10.3.25

חגיגת ליקוט

 

שימוש בכל הכלים שרכשנו וייצרנו מהלך הקורס,
ארוחת ליקוט ורוקחות טבעית.

כיף שאתם פה.
רוצים לדעת יותר על הקורס?

בקורסים העונתיים ניפגש אחת לשבוע למשך 6 שעות, ללמוד ולתרגל יחד מלאכות שונות הקשורות בעונות השנה.

הקורסים יתקיימו בעמק האלה, הרי ירושלים ופעם אחת בחוף הים.

עלות: 2,100 ש"ח (1,900 בהרשמה מוקדמת עד 20.12)

המחיר כולל חומרים וציוד.

יאללה, נשמע טוב,

אני רוצה להירשם >>

אנחנו מתאימים את עצמנו לטבע

התכנים משתנים בהתאם לעונות השנה, צמחיה, מזג אוויר, הרצונות שלכם וכל מה שהטבע יביא איתו (:

קורס מיומנויות קדומות
להרגיש בבית בטבע.